Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea magazinului online anymoda.ro, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Utilizarea Site-ului

Anymoda.ro vă oferă permisiunea de a vizualiza și utiliza site-ul pentru a face cumpărături online. Orice utilizare abuzivă, frauduloasă sau neautorizată a site-ului este strict interzisă.

3. Dreptul de Proprietate Intelectuală

Toate materialele, inclusiv dar fără a se limita la text, grafică, imagini, logo-uri, videoclipuri și design-ul site-ului, sunt proprietatea anymoda.ro și sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

4. Prețuri și Plată

Prețurile produselor afișate pe site sunt în lei românești și includ TVA. Plata pentru produsele comandate trebuie să fie efectuată înainte de livrarea comenzii.

5. Livrarea

Anymoda.ro va face eforturi rezonabile pentru a livra comenzile în timp util și în condiții optime. Totuși, nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri cauzate de evenimente neprevăzute sau de forță majoră.

6. Returnarea și Schimbul Produselor

Vă rugăm să consultați politica noastră de Returnări și Schimburi pentru informații detaliate cu privire la condițiile și procedura de returnare sau schimb a produselor.

7. Limitarea Răspunderii

Anymoda.ro nu își asumă răspunderea pentru daune directe, indirecte, accidentale sau de altă natură rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului sau a produselor noastre.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe această pagină.